Hoe Bitcoins te krijgen

Bitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin MeesterEr zijn verschillende manieren waarop u kunt leren hoe u bitcoins kunt krijgen. Beide manieren zijn legitieme manieren en zullen verschillende resultaten opleveren.

Sommige mensen leren hoe ze bitcoins kunnen krijgen door ze op verschillende manieren te krijgen en anderen halen ze rechtstreeks van de bron – het internet.

Er zijn in principe twee manieren om te leren hoe u met bitcoins aan de slag kunt. De eerste is door een aanzienlijk aantal bitcoins online of bij een offline fysieke winkel te kopen. De tweede is door een gratis portemonnee te krijgen. Er wordt een gratis portemonnee gemaakt wanneer u zich aanmeldt om een e-mail te ontvangen met een downloadlink voor een portemonnee die u op uw computer moet installeren.

Lees de kleine lettertjes voordat u portefeuillesoftware downloadt.

Het eerste waar u op moet letten, is of de website al dan niet een demo of een gesloten bètaversie van de software aanbiedt. Vervolgens moet u de gebruikersovereenkomst doornemen, een document waarin wordt uitgelegd hoe de software werkt en u toegang geeft tot uw eigen privéportemonnee. U kunt het beste wachtwoorden gebruiken die ingewikkeld maar gemakkelijk te onthouden zijn, zoals uw geboortedatum of de woorden of zin die u kent. Als je deze startwoorden hebt, is het tijd om aan de slag te gaan met leren hoe je ermee kunt beginnen.

Om aan de slag te gaan met het verkrijgen van bitcoins, downloadt u een softwareprogramma dat een willekeurige reeks met wachtwoord beveiligde bestanden genereert. U bent nu klaar om een portemonnee te genereren. Deze portemonnee is wat u zult gebruiken om uw eigen geld vast te houden en in uw handen over te dragen. De meest populaire wallets zijn geschreven in Java en / of C ++. Het grote voordeel van Java is dat het de mogelijkheid heeft om te communiceren met het bitcoin-protocol, waardoor het voor u eenvoudiger wordt om aan de slag te gaan. C ++ biedt vergelijkbare functies als zijn tegenhanger, hoewel Java minder vaak wordt gebruikt.

Na het downloaden van de software die uw bitcoins-portemonnee maakt, opent u de portemonnee en stelt u uw ontvangstadres in.

Dit is waar u uw openbare sleutel invoert, wat gewoon een reeks cijfers is die u identificeert. Na uw ontvangstadres moet u een nieuw wachtwoord voor uw portemonnee aanmaken. Een portemonnee heeft meestal een optie om een nieuwe openbare sleutel te genereren.

Nu u uw digitale portemonnee-app heeft gedownload en geïnstalleerd, hoeft u alleen nog te leren hoe u bitcoins kunt krijgen. Bezoek een site op internet die het kopen en verkopen van digitale valuta aanbiedt. Bekijk de verschillende pagina’s die verschijnen en let op eventuele advertenties die voldoen aan de criteria die u hebt ingesteld voor uw ontvangst van digitale valuta. Klik op de link in de advertentie en je bent nu klaar om te gaan verdienen! U ontvangt een e-mail, meestal door een bedrijf dat met u samenwerkt, om het geld van uw rekening naar die van hen over te boeken.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl