Posted in: My Blog

Hoe kan ik mijn huis verkopen via een makelaar

Hoe kan ik mijn huis verkopen via een makelaar

Wanneer u uw huis via een makelaar wilt verkopen, kunt u bij het zoeken naar een woning tal van mogelijkheden vinden. In de meeste gevallen kunt u via een lokale makelaar naar een huis zoeken. U moet hen echter een vergoeding betalen voor deze service. Als u geen kosten wilt betalen, kunt u zelf op zoek naar een huis. Het eerste dat u moet doen, is een lijst met huizen bij u in de buurt opvragen.

Om dit te doen, moet u beginnen door online te gaan en alle beschikbare huizen in uw regio op te zoeken Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Als u eenmaal een lijst met huizen heeft, moet u ze naast elkaar vergelijken, zodat u kunt zien welke goedkoper is en een betere investering zou zijn. Bij het vergelijken van de huizen moet u rekening houden met de prijs, de buurt en de andere kenmerken. Het zal ook helpen als u de makelaar kunt bereiken die in de aanbieding wordt vermeld. U kunt zien of de makelaar zijn werk doet aan de manier waarop ze het huis laten zien en of u gemakkelijk een afspraak met hen kunt maken.

Als je eenmaal een huis hebt gevonden dat je leuk vindt, is het tijd om een persoonlijke ontmoeting te organiseren. Hier ga je onderhandelen over wat je voor het huis gaat betalen en wat je ermee gaat doen. Als u een huis wilt kopen, moet u er altijd rekening mee houden dat hoe meer geld u op het huis bespaart, hoe meer geld u kunt sparen voor de aanbetaling. Als u het geld heeft om met de aanbetaling te komen, wordt het gemakkelijker voor u om de aanbetaling te betalen en kunt u de verkoper een groter bod doen. Hoe meer geld u heeft bespaard, hoe groter uw kansen zijn om zonder gedoe een huis te kunnen kopen.

Site bezoeken voor meer info: Mijn Verkoopmakelaar

Back to Top